MENIU

Bistrița-Năsăud: Dosar penal la Rodna, unde s-ar fi oferit bani pentru a vota cu un anumit candidat

rodna

Până la ora 17.00, polițiștii din Bistrița-Năsăud au înregistrate 15 sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale. Printre acestea se numără și un dosar penal întocmit unui candidat din comuna Rodna. Acesta ar fi oferit bani unui cetățean pentru a vota cu un anumit candidat.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, de la începutul procesului de votare nu s-au produs evenimente de o gravitate deosebită în planul ordinii publice.

„La nivelul județului Bistrița-Năsăud s-au primit, până la ora 17.00, 15 sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale, iar cu privire la 6 dintre acestea, se efectuează în continuare verificări.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, 3 dintre acestea fiind amenzi în valoare totală de 1.800 de lei pentru nerespectarea Legii 115/2015 privind alegerea autorităților administrației publice locale.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net.

Mai multe articole despre: