MENIU

Savanții ruși: un eveniment CATASTROFIC se va petrece în curând

Evenimentul catastrofic este aproape

Unul dintre cele mai controversate subiecte ale zilelor noastre este schimbarea polilor magnetici ai planetei noastre. Oamenii de ştiinţă susţin că o astfel de schimbare s-a produs cu aproximativ 780.000 de ani în urma, iar efectele asupra planetei au fost unele devastatoare.

Nikolai Dobretsov, director general al Institutului Rusesc al Ştiinţelor, a declarat pentru presa că nu este departe momentul în care evenimentul catastrofic se va petrece.

Studiile realizate de-a lungul timpului, demonstrează faptul că schimbarea polilor magnetici se petrece la un interval de timp, aproximativ 1 milion de ani.

Cu toate acestea, Dobretsov este de părere că de data aceasta schimbarea polilor magnetici se va petrece mult mai devreme decât s-a anticipat anterior.

Motivele nu se cunosc, dar semnele indică foarte clar că procesul premergător schimbării polilor magnetici a început cu foarte mult timp în urmă.

Procesul va fi unul violent, iar viaţa pe Terra va fi pusă sub semnul întrebării. Specialistul rus susţine că rolul câmpului magnetic va fi redus la zero şi astfel razele solare vor pătrunde prin atmosferă.

De asemenea se vor înregistra perturbaţii majore ale câmpului magnetic, care vor pune în pericol undele radio.

Avioanele nu îşi vor mai putea desfăşura traseele stabilite, iar navigaţia va deveni imprecticabilă pentru că există posibilitatea ca fluviile să-şi schimbe cursurile.

Mai mult de atât, dacă perioada în care câmpul magnetic al Terrei va fi una îndelungată, atunci cu siguranţă că formele de viaţă de pe Pământ vor fi puse în pericol şi chiar se poate vorbi despre exctinţia în masă. Mai multe pe Efemeride.ro.

Mai multe articole despre:
apocalipsa poli magnetici poli magnetici terra