MENIU

Misterele ADN-ului uman: Mesajul secret sau semnătura creatorului

Conform unui studiu recent, în ADN-ul uman a fost codat un mesaj secret de origine extraterestră. Descoperirea este una șocantă și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la procesul de creație, dar și la manipularea genetică la care a fost supus omul de-a lungul timpului.

Studiul a fost realizat de către doi oameni de știință din Kazahstan, Vladimir I. shCherbak și Maxim A. Makukov. Cei doi specialiști, au ajuns la concluzia că ADN-ul uman deține un cod matematic complex, care nu poate fi descifrat în prezent. Pornind de la această descoperire, se vehiculează că acest cod sau mesaj secret a fost implementat în ADN-ul uman în urmă cu câteva zeci de mii de ani, probabil de către o entitate extraterestră, scrie efemeride.ro.
Pe de altă parte, acest cod poate fi semnătura creatorului și doar atunci când omul va ajunge la un anumit nivel al dezvoltării va putea să-l descifreze și astfel să afle adevărul despre originea sa.

De asemenea, cei doi oameni de știință au mai declarat că atunci când genomul este rescris în mod corespunzător, mesajul se transmite din generație în generație pentru o perioadă nelimitată. Adică fiecare descendent al omului va purta, fie că vrea sau nu, acest mesaj.

Descoperirea sugerează că undeva în trecutul îndepărtat omul a suferit anumite intervenții genetice din exterior. Este posibil ca o civilizație extraterestră, să fi făcut anumite modificări în structura ADN-ului uman și atunci și-a pus semnătură pe noua creație.

Secretele ADN-ului uman

ADN-ul uman prezintă și alte secrete. De exemplu, s-a stabilit că are o vechime de peste 10 miliarde de ani, în condițiile în care Terra s-a născut în urmă cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. De aici se poate deduce că inițial a fost creat ADN-ul și apoi a fost plantat în diferite zone ale Universului, printre care și planeta noastră.

Citeste si:  Antarctica, locul care adaposteste cele mai mari mistere de pe Terra

Genomul uman conține 23 de perechi de cromozomi formați din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen și carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creației.

ADN-ul poate fi programat de la distanță cu ajutorul unor sunete folosite la o anumită frecvenţă.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informaţionale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului că ADN-ul uman are un comportament straniu şi imita extrem de bine gramatica unei limbi.

Mai multe articole despre:
mister ADN