MENIU

Manuscrisele de la Marea Moartă! Apocalipsa începe după moartea unui Sfânt părinte

Trei manuscrise descoperite la Marea Moartă în 1947 spun adevărul despre o eventuală apocalipsă care va începe după moartea unui Sfânt Părinte.

După o perioadă de timp aceste manuscrise ajung la Universitatea Ebraică din Ierusalim. Specialiștii au studiat aceste manuscrise și constată că ele datează din secolul I i. Hr. Constatându-se importantă acestor manuscrise, în 1952, este deschis un șantier arheologic în acea grotă. Au fost descoperite peste 40000 de astfel de documente.
 
O parte din aceste documente se regăsesc în cărțile Vechiului Testament. Reprezentanții bisericii refuză să vorbească despre acest lucru. Cum a fost posibil că aceste documente să se regăsească în scrierile biblice, dacă ele au fost descoperite în 1947, cu mult după scrierea Biblie?
 
Manuscrisele sunt scrise în opt limbi și dialecte. Semnificația textelor a creat o polemica internațională. În texte se vorbește despre un așa-numit Învățător al Dreptății și faptele sale. Va reamintesc faptul că aceste documente datează cu 100 de ani, înainte că Christos să se nască. Totuși, există o similitudine între viață Învățătorului din aceste manuscrise și viață lui Iisus, care se va naște peste o sută de ani, scrie efemeride.ro.
Manuscrisele au fost descoperite într-o grotă, pe malul vestic al Mării Moarte, zonă care este disputată între Palestina și Israel. În aceste documente a fost descoperit și un calendar, cu 364 de zile, 12 luni cu 30 de zile fiecare lună.
Paul Hutchins, cercetător, susține faptul că telescopul Hubble confirmă vechile referiri la Univers, care sunt scrise în manuscrisele de la Marea Moartă.
 
Isaia, în aceste documente face profeții despre cunoașterea Universului. El îndeamnă omenirea să descopere și să cunoască Universul. El vorbește despre o galaxie care prezintă o energie de neimaginat și care trebuie descoperită.
Biserică păstrează distanță și tăcere față de descoperirea acestor documente.

Sunt aceste documente probă că ele stau la bază scrierii Bibliei?  
Începând cu 1960, cele două secrete au fost făcute publice. În prima scrisoare a Luciei sunt descrieri ale iadului. În cea de a doua scrisoare se face referire la cel de al doilea Război Mondial și implicațiile Papei în acel război. Va reamintesc faptul că Vaticanul a fost implicat în acel război, având uneori o poziție duală, față de Puterile Centrale și de Antantă. Cea de a trei scrisoare a fost data publicității, tocmai în anul 2000 și doar parțial. Este descrisă Apocalipsă ce va urmă. Orașe în flăcări, cadavre. Este înfricoșător faptul că Sfântul Părinte, l-a care se face referire în această scrisoare, moare.

Când se va întâmplă acest lucru și care Sfânt Părinte va muri?

Mai multe articole despre:
moarte părinte manuscrisele de la Marea Moartă