MENIU

ECLIPSA DE SOARE. Cele mai spectaculoase imagini

Eclipsa de soare. Vezi acum LIVE cele mai spectaculoase imagini

ECLIPSA DE SOARE ROMÂNIA. Eclipsa de soare din 20 martie 2015 se va vedea cel mai bine în nordul Oceanului Atlantic, unde turiştii şi oamenii de ştiinţă s-au grăbit deja să ajungă. Eclipsa de soare se va vedea însă, ca o eclipsă parţială, şi în România. În Bucureşti, spre exemplu, eclipsa a început la 10.48, iar maximul va fi atins la 11.55. Mare atenţie: nu vă uitaţi direct spre soare fără protecţie. Riscaţi leziuni grave ale ochilor care pot duce la pierderea vederii.

ECLIPSA DE SOARE ROMÂNIA UPDATE: Eclipsa de soare a început deja în România. Condiţii neprielnice de observaţii în Bucureşti, unde cerul este acoperit de nori.

ECLIPSA DE SOARE ROMÂNIA. Ziua de vineri, 20 martie, este una rară: românii se vor bucura de spectacolul unei eclipse de soare fie ea şi parţială. Medicii vă recomandă să nu vă uitaţi direct spre soare fără ochelari speciali, pentru că riscaţi leziuni grave, ce pot duce la pierderea vederii.

Aici, pe Realitatea.net, aflaţi orele exacte la care începe eclipsa în oraşul dumneavoastră şi ora la care va atinge maximul. ECLIPSA DE SOARE ROMÂNIA

Din România se va observa ca o eclipsă parțială de Soare, acoperirea discului solar de către Lună, va fi situată între 39% în sud-est și 55% în nord-vest.

La Bucureşti, maximul eclipsei va fi atins la ora 11:55.