MENIU

Duşmanul vieţii noastre sexuale trăieşte în pat cu noi

Un nou studiu realizat de cercetătorii britanici are rezultate alarmante, având în vedere obiceiurile omului contemporan.

Britanicii au ajuns la concluzia că smartphone-urile, tabletele şi activitatea pe reţelele de socializare ne distrug viaţa sexuală. Rezultatele studiului realizat pe mai multe cupluri sunt îngrijorătoare, scrie descopera.ro.

În total, 40% dintre participanţi îşi amână relaţiile sexuale pentru a avea timp să îşi folosească telefoanele inteligente şi tabletele. Alţii spun că se grăbesc atunci când întreţin relaţii sexuale pentru a-şi verifica notificările de pe reţelele sociale sau pentru a răspunde la mesaje.

Totodată, una din trei persoane intervievate în timpul studiului a spus că întrerupe partidele de sex pentru a răspunde la telefon. Cuplurile folosesc, de asemenea, gadgeturile în timpul actului sexual pentru se filma sau pentru a face fotografii cu conţinut pornografic.

Doctorul Mark McCormack, cercetătorul care a luat aceste interviuri, susţine că dacă iei cu tine telefonul sau tableta atunci când mergi în dormitor acest obicei ar putea să aibă consecinţe grave pentru relaţia ta. Studiul a fost realizat la comanda Durex.

Mai multe articole despre:
Pat viaţa sexuală duşman