MENIU

Cât cântăresc toţi oamenii din lume

Greutatea totală a întregii omeniri are o influență asupra vieții și a stării de sănătate, potrivit specialiștilor de la Școala de Igienă și medicină din Londra. Greutatea totală a întregii omeniri are o influenţă asupra vieţii şi a stării de sănătate, potrivit specialiştilor de la Şcoala de Igienă şi Medicină din Londra. Citeste mai mult: adevarul.ro/news/bucuresti/cat-cantaresc-oamenii-lume-1_50be02447c42d5a663d1c8dd/index.html Greutatea totală a întregii omeniri are o influenţă asupra vieţii şi a stării de sănătate, potrivit specialiştilor de la Şcoala de Igienă şi Medicină din Londra. Citeste mai mult: adevarul.ro/news/bucuresti/cat-cantaresc-oamenii-lume-1_50be02447c42d5a663d1c8dd/index.html

Specialiștii au ajuns la concluzia că greutatea totală a tuturor oamenilor de pe pâmânt  este de 287 de milioane de tone, dintre care 15 milioane de tone sunte deținute de persoane cu exces de greutate, iar 3,5 milioane de tone, de cei obezi.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), greutatea medie a unui adult este de 62 de kilograme.

În America de Nord, un adult cântărește, în medie, 80, 7 kilograme, pe când în Asia greutatea medie este de 57,7 kilograme. Populația asiatică, cea mai mare de pe planetă, reprezintă 13% din greutate oamenilor de pe glob.

Potrivit cercetătorilor, cei mai grași oameni din lume trăiesc în Statele Unite ale Americii, iar cei mai slabi își au domiciliul în Yemen.