MENIU

Xavi ar putea fi antrenat de Dan Petrescu la Al Arabi

<p>Xavi</p>

Mijlocaşul Xavier Hernandez "Xavi" de la FC Barcelona a semnat un precontract cu Al Arabi, a declarat, marţi, antrenorul echipei din Qatar, Dan Petrescu, la Digi Sport.

"Xavi a semnat un precontract cu Al Arabi. Au apărut probabil și alte oferte de la alte echipe. Eu personal cu el am vorbit. Agentul care m-a dus pe mine la Al Arabi e în Brazilia, dar acum e Campionatul Mondial și e greu să intre la el. Am vorbit cu Xavi doar la telefon și l-am intrebat dacă vrea să joace la noi și să se sacrifice, pentru că la mine dacă nu alergi poate să te cheme Xavi, nu joci. Mi-am dat seama de la telefon că e un om extraordinar. Jucătorii mari au fost toți niște oameni modești și au avut mult bun simț" a dezvăluit Petrescu, noul antrenor al echipei Al Arabi.

În cazul în care transferul internaţionalului spaniol nu se va materializa, la Al Arabi ar putea ajunge alţi jucători valoroşi, care participă în prezent la Cupa Mondială. "Dacă nu vine Xavi sunt și alte nume mari care sunt la Cupa Mondială, dar nu vreau să le spun. Normal că-l vreau pe Xavi și cred ca Al Arabi poate să-i dea 8 milioane de euro pe an" a spus Petrescu.

Antrenorul ar putea transfera şi un jucător român la Al Arabi. "E posibil să vină un jucător român, am o idee, dar depinde de preț. E român, atât pot să vă spun. Bineînțeles, îți trebuie un jucător de atac. Nu poți să iei un fundaș mai ales că nu ai voie cu prea mulți stranieri" a adăugat Petrescu.

Campion mondial şi european cu Spania şi de trei ori câştigător al Ligii Campionilor, Xavi, în vârstă de 34 de ani, a jucat toată cariera sa numai la FC Barcelona.

Mai multe articole despre:
Dan Petrescu Xavi Al Arabi