MENIU

Bătaie şi violenţe incredibile la Cluj. Un om de ordine a fost umplut de sânge. FOTO

Violenţe incredibile la turul barajului de rămânere/promovare în Liga 1, la meciul dintre U Cluj şi Hermannstadt, scor final 0-2. Galeria Foto.

Fanii clujenilor n-au mai putut suporta umilinţa şi au pătruns pe teren, spre finalul partidei. Un om de ordine a fost umplut de sânge și a avut nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au împrăștiat în stânga și în dreapta cu gaze lacrimogene, ultrașii au pătruns pe teren iar jucătorii au fugit să-i apere, notează Digisport, care a şi transmis meciul.

Jandarmii au apelat și la gazele lacrimogene. La acest spectacol au participat și jucătorii celor de la U Cluj, care au fugit repede de pe teren pentru a-și ajuta fanii să scape de jandarmi. Într-un final, lucurile au revenit la normal și meciul s-a terminat, fără alte incidente majore. Sursa foto: capturi Digisport.

Violenţele de pe Cluj Arena, în Galeria Foto.

FC Hermannstadt a făcut un pas important spre rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în prima manşă a barajului pentru Liga I.

Meciul s-a disputat în faţa a 25.664 spectatori, iar pe final a fost întrerupt câteva minute, după ce un spectator a pătruns pe teren.

Meciul retur va avea loc miercuri 12 iunie, la Sibiu, de la ora 18:00.

Mai multe articole despre:
violenţe incredibile la Cluj