MENIU

Viktoria Plzen – FCSB 2-0. Europa League. Roş-albaştrii, fără replică în Cehia

FCSB a pierdut meciul cu Plzen, din Cehia, scor 0-2. Milan Petrzela a deschis scorul (49), după o pasă venită de la Patrik Hrosovsky. Jan Kopic a marcat al doilea gol al cehilor, deviind cu capul un șut expediat de Daniel Kolar (76).

FCSB rămâne pe primul loc, dar are nevoie de un succes cu Lugano, în ultima etapă, pentru a fi sigură că nu pierde primul loc în grupă. În aceeași etapă Plzen se deplasează la Beer Sheva.


Min. 90+3 FINAL 2-0 pentru Plzen.

Min. 76: GOL Plzen! Kopici deviază în plasă un şut al unui coechipier

Min. 63: Florin Tănase trage bine de la 18 metri, însă goalkeeperul advers se opune

Min. 52: Bălașa trage plasat din lovitură liberă, dar portarul respinge în corner

Min. 51: GOL PLZEN! Peterzela este găsit în interiorul careului, trage cu șiretul la colțul scurt și înscrie

Min. 46: a început repriza secundă

Min. 45: PAUZĂ 0-0

Min. 34: Ocazie Plzen. Reznicek reia slab din fața porții! Mingea ajunge pe linia porții, Enache respinge incredibil 

Min. 19: Ocazie mare FCSB. Alibec a scăpat singur cu portarul, dar a şutat slab şi a fost blocat

Min. 11: Kolar primeste de la Peterzela, scapă spre poartă, dar Vlad e atent, iese în întâmpinare și reușește să respingă în corner

Min. 1 - a început meciul

Viktoria Plzen – FCSB/ EUROPA LEAGUE, LIVESCORE. Iată echipa de start a celor de la FCSB, dezvăluită de Gigi Becali: Vlad - Morais, Planici, Bălașa, Enache - Filip, Ov. Popescu -Coman, Man, Golofca - Alibec

Plzen: Hruska - Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky - Horava, Hrosovsky - Petrzela, Kolar, Kopic - Reznicek

Viktoria Plzen – FCSB/ EUROPA LEAGUE, LIVESCORE.  Roș-albaștrii sunt la al 4-lea meci cu formația din Cehia, pe care au mai învins-o de două ori, 4-1 (în Cehia) și 3-0 (la București), dar au și remizat o dată.

Viktoria Plzen – FCSB/ EUROPA LEAGUE, LIVESCORE.  Nicolae Dică nu va miza la acest meci pe jucători experimentați precum Mihai Pintilii sau Filipe Teixeira, în schimb în echipă vor reveni Denis Alibec și Cătălin Golofca, al doilea după un exil la echipa a doua.

Viktoria Plzen – FCSB/ EUROPA LEAGUE, LIVESCORE. În schimb, Plzen nu va putea conta pe golgeterul Michal Krmenčík, dar nici pe Martin Zeman, un alt jucător important al echipei. 

foto: FCSB, Facebook