MENIU

VIDEO | Răzvan Burleanu, veşti de la UEFA. Temerea FRF pentru barajul cu Islanda

Răzvan Burleanu a luat legătura cu reprezentanţii UEFA cu privire la situaţia suprafeţei de joc din Islanda. Oficialii FRF se temeau că gazdele vor organiza meciul din barajul Ligii Naţiunilor pe un teren impracticabil.

Preşedintele FRF a primit însă asigurări de la forul continental că totul va fi în regulă la ora meciului. Răzvan Burleanu a făcut anunţul în conferinţa de presă în care l-a prezentat pe noul şef al Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel.

Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu secretarul general adjunct al UEFA, Giorgio Marchetti, în care l-am informat despre această temere a noastră, că gazonul din Islanda nu va corespunde la ora jocului. Mi-a transmis însă că UEFA va trimite o echipă care să-i sprijine pe islandezi astfel încât să ne asigurăm că gazonul se va prezenta în condiţii optimeO altă informaţie pe care o avem este faptul că în momentul de faţă gazonul este acoperit cu o prelată. Pentru ca apoi să se treacă la o procedură de încălzire a suprafeţei de joc. Înţeleg că se va proceda cu nişte tuburi cu apă caldă, a adăugat Burleanu.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
burleanu baraj islanda uefa