MENIU

VIDEO | Iașiul s-a trezit la timp! Victorie pentru echipa lui Rednic în fața lui Sepsi

Returul din play-out a început cu o victorie a moldovenilor în fața trupei lui Grozavu. Ieșenii s-au impus cu 3-1, dar succesul a fost facilitat de două gafe incredibile ale adversarilor. 

După ce au fost bătuți marți seară de Hermannstadt, alb-albaștrii din Copou și-au luat revanșa în fața covăsnenilor care îi umiliseră în turul semifinalelor Cupei României. Luckassen a spart gheața în meci după 25 de minute, olandezul profitând de o eroare uriașă a portarului Niczuly.

Până la pauză s-a făcut 1-1, după ce Istvan Fulop a înscris cu o lovitură de cap în poarta apărată de debutantul în Liga 1, Axinte.

Dar Grozavu a fost din nou trădat de defensiva sa după pauză. Fostul jucător al lui Poli Iași, Tincu, a “reușit” un autogol care le-a adus din nou în avantaj pe gazde.

Iar tabela a închis-o Horșia, după o fază suspectă de offside. Echipa lui Rednic iese deocamdată din zona retrogradării, urcând pe locul 5 în play-out la trei lungimi în spatele învinsei sale de astăzi. Cele două se vor reîntâlni joi, atunci când se vor duela în returul semifinalelor Cupei României.

Vezi toate golurile pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
iasi sepsi rednic liga 1 play-out