MENIU

VIDEO | Dan Petrescu a prins aripi înaintea derby-ului cu FCSB: ”Nu mă mai tem de nimic!”

Dan Petrescu (52 ani), antrenorul CFR-ului, a prefațat derby-ul cu FCSB, de mâine, 18 iulie.

Mâine, de la ora 21:00, roș-albaștrii și ”feroviarii” se vor întâlni pe Arena Națională, în capul de afiș al etapei cu numărul 8 din play-off.

Dan Petrescu se așteaptă la un meci de foc pe Arena Națională, împotriva formației antrenate de Toni Petrea. ”Bursucul” este de părere că roș-albaștrii vor face tot posibilul să îl impresioneze pe noul tehnician, motiv pentru care presiunea va fi de ambele părți.

“La fel ca şi până acum, meciurile din play-off sunt toate grele. Mai ales când jucăm cu FCSB. Anul acesta poate că nu mai e acelaşi interes, aceeaşi intensitate, pentru că de obicei eram pe primele două goluri. FCSB a ieşit din lupta pentru titlu, dar vrea în Europa. Noi urmărim titlul. Ambele echipe au obiectiv, deci se va juca intens.

De fiecare dată când se schimbă antrenorul la o echipă, jucătorii îşi dau viaţă că să-l impresioneze pe cel nou. Din punctul ăsta de vedere, nu e bine pentru noi. Nu ştiu dacă o să îi ajute Reghecampf să pregătească restul meciurilor, nu mă bag.

Cred că e important că au presiunea calificării în Europa League, mai ales că în finala Cupei vor avea un meci foarte greu. Va fi un meci cu Sepsi, o echipă importantă, care are jucători agresivi. Nicio finală nu e uşoară. Aşa că presiunea e şi la ei la fel de mare că la noi.”

Vezi continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.