MENIU

VIDEO | Circ în fotbalul românesc! Antrenorul a sărit să-și bată un jucător! "Îl omoram"

Antrenorul echipei UTA Arad, Ionuț Popa, a avut o ieșire nervoasă după meciul cu Petrolul Ploiești, scor 2-2, în cadrul etapei a 18-a din Liga a 2-a. Popa a sărit să-și bată un jucător, pe Norbert Janos, fiind nemulțumit de atitudinea atacantului.

În repriza a doua, UTA a condus cu 2-1 și a avut superioritate numerică. Petrolul a egalat în minutul 70, din penalty, prin Arnăutu.

La finalul partidei, Ionuț Popa s-a repezit pe teren să-i aplice o corecție fizică lui Norbert Janos, fiind cu greu oprit de ceilalţi jucători ai echipei UTA.

Vezi pe realitateasportiva.net imaginile incredibile!

Antrenorul arădenilor a anunțat că jucătorul în vârstă de 20 de ani va fi exclus din lot și amendat, pentru comportamentul său delăsător.

Pentru a se evita escaladarea conflictului, Janos nu s-a dezechipat în vestiarul echipei UTA, ci într-o anexă a stadionului din Ploiești!

Este un jucător care zboară de la echipă imediat. Din acest moment, el nu mai face parte din echipă, pentru că este şi un jucător-problemă, creează atmosferă permanent. Venea la pas şi în atac şi în apărare, iar la ultima fază oricine din stadion, orice spectator prelua mingea şi dădea gol. El a intrat cu o indolenţă caracteristică, iar temperamentul meu m-a făcut să-l strâng de gât. Cred că-l omoram. Îl omoram, am peste 60 de ani, scriu două cărţi şi ies (din închisoare)", a spus Ionuț Popa la DigiSport.