MENIU

VIDEO | Victorie pentru CFR Cluj la Rennes, în Europa League

CFR Cluj a câștigat meciul din deplasare cu Rennes, scor 1-0, în grupa E din Europa League. Francezii au avut doi jucători eliminați și au ratat un penalty. Cele mai importante faze din meci pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net.

UPDATE 00:00 S-a încheiat meciul! CFR Cluj o învinge pe Rennes cu 1-0, după reușita lui Ciprian Deac din minutul 9.

A fost o confruntare spectaculoasă în Franța, cu trei eliminări (Mendy și Camavinga de la Rennes, Susic de la CFR Cluj) și un penalty ratat de către Rennes (Niang, în minutul 28).

În celălalt meci din grupă, Celtic Glasgow s-a impus pe teren propriu cu Lazio Roma, scor 2-1.

După trei runde din Europa League, CFR Cluj ocupă locul 2 în grupa E, cu 6 puncte. Celtic este lider, cu 7 puncte, Lazio Roma are 3 puncte, iar Rennes rămâne cu un punct. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Partida se va disputa pe ”Roazhon Park”, arenă cu o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri.

Ardelenii vin după o victorie de moral în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, și speră să facă încă un meci mare în Europa.

Billel Omrani, incert pentru partida din Franța

Dan Petrescu a dezvăluit că atacantul francez este incert și că s-ar mulțumit cu un rezultat de egalitate în Franța. Tehnicianul speră ca echipa sa să facă, din nou, o minune.

”Faptul că (n.r. Rennes) n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor mâine. Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat și în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie.

Peteleu e accidentat și Omrani are și el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult.

Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm” a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Parcursul ardelenilor în Europa League: victorie cu Lazio, scor 2-1, și înfrângere cu Celtic, scor 0-2.

Meciul Rennes - CFR Cluj este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 22:00.