MENIU

VIDEO | Alexandru Tudorie, încrezător înaintea partidei cu FC Botoșani: ” Suntem mai buni și sper să câștigăm”

Alexandru Tudorie (24 ani), atacantul Universității Craiova este încrezător înaintea partidei cu FC Botoșani.

Împrumutat de la formația din Rusia, Arsenal Tula, atacantul oltenilor, Alexandru Tudorie speră ca la finalul sezonului să câștige un trofeu cu echipa pregătită de Marinos Ouzounidis. Alexandru Tudorie a prefațat jocul cu FC Botoșani și este optimist înaintea întâlnirii cu echipa condusă de Marius Croitoru și singurul obiectiv pentru partida de sâmbătă este câștigarea celor trei puncte puse în joc.

„Ar fi important pentru mine să câştig un titlu cu Craiova, ar fi primul pentru mine, cu o echipă puternică, dar mai ales pentru echipă, fiindcă sunt 30 de ani de la ultimul, ar fi foarte frumos să sărbătorim un nou campionat câştigat. Ar fi superb să luăm titlul, dar să fie şi suporterii cu noi, asta ar fi ideal.

Mă bucur că joc din nou, că mister îmi dă încredere, sper să joc din ce în ce mai bine. Echipa naţională este visul oricui, deci şi al meu, dar eu nu am jucat în ultima perioadă nici la Craiova, aşa că nu pot să mă gândesc la naţională. Vreau să prind cât mai multe minute aici, vedem apoi” a declarat Alex Tudorie.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
tudorie craiova botosani liga 1