MENIU

Victorie! HCM Baia Mare, prim pas spre semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare s-a calificat în premieră în "sferturile" Ligii Campionilor, acolo unde a învins-o în prima manşă pe teren propriu pe Dinamo Volgograd, scor 25-23.

HCM Baia Mare produce surpriza în Liga Campionilor la handbal. Și face un pas important spre semifinalele competiției, după ce sâmbătă, ardelencele au trecut greu, în meciul tur de Dinamo Volgograd, din Rusia.

Cu un public extrem de cald, băimărencele au început ceva mai bine prima repriză, dar nu au reușit să se distanțeze la mai mult de două goluri. Rusoaicele au revenit în meci și au preluat conducerea, terminând repriza cu un avantaj minim, de un gol. Volgogradul și-a menținut ecartul minute în șir în partea a doua, fiind egalate la 23 pe finalul partidei. Au urmat două minute de vis ale formației din Baia Mare care a punctat de două ori consecutiv prin Do Nascimento și Lobach și s-a impus cu 25-23.

Cu un avantaj fragil, returul din Rusia se anunță însă crunt pentru românce.

Adversara formaţiei din România e de şase ori consecutiv campioană a Rusiei în ultimii ani. Anul acesta, Dinamo Volgograd a terminat pe locul secund în grupa principala 1 din Ligă.

HCM Baia Mare a terminat pe locul 3 în grupa principală. Returul este programat, sâmbătă, 11 aprilie, în direct la Dolce Sport, începând cu ora 14:00.

Mai multe articole despre:
HCM Baia Mare