MENIU

Victoria la meciul România-Albania va aduce bani frumoși în contul FRF. Mesajul primit de tricolori

Meci decisiv pentru tricolori, împotriva naţionalei Albaniei! Echipa condusă de Anghel Iordănescu va juca, în această seară, de la ora 22, pe stadionul din Lyon. O victorie califică aproape sigur naţionala în optimile de finală, performanţă care ar aduce în conturile Federaţiei 2,5 milioane de euro. 

Palmaresul recomandă România drept favorită în meciul cu Albania. Din 15 întâlniri directe, tricolorii au câştigat zece şi au remizat în alte trei. 

Există mai multe variante în care naţionala României ar putea trece de grupele de la Euro. În cazul fericit în care vom câştiga, iar Elveţia pierde în faţa Franţei, cifrele ne sunt favorabile.

Dacă tricolorii termină pe locul al doilea în grupă, vor juca optimile de finală sâmbătă, cel mai probabil împotriva Poloniei. Dacă, însă, vom încheia pe locul al treilea, vom depinde de rezultatele din celelalte grupe, pentru a continua la Campionatul European. Dacă şi în acest caz ne vom califica, am putea întâlni, în optimi, Anglia sau Germania. 

Pe lângă performanţa sportivă, o eventuală calificare înseamnă şi un bonus de 2,5 milioane de euro de la UEFA pentru Federaţia Română de Fotbal. Înainte de meci, tricolorii au fost încurajaţi de militarii români din Afganistan. 


Partida România – Albania va avea loc pe Stade de Lyon, o arenă de 59.000 de locuri, Iar organizatorii au anunţat că toate biletele au fost vândute. La dispută sunt aşteptaţi să îi încurajeze pe tricolori peste zece mii de fani. 

Mai multe articole despre:
meci EURO 2016 România Albania