MENIU

Veste şoc din vestiarul Stelei. A anunţat că se desparte

Gigi Becali

Gigi Becali este nemulţumit de randamentul arătat de mai mulţi jucători, Tade şi Guilherme fiind doar doi dintre cei nominalizaţi de patron. Cu toate acestea, se pare că la capitolul "sosiri" nu vor mai apărea nume noi.

În schimb, Steaua s-ar mai putea despărţi de jucători. Unul dintre fotbaliştii campioanei care se află pe lista mai multor echipe este Nicandro Breeveld. Mijlocaşul adus în 2014 de la Pandurii mai are contract până în vara lui 2016 şi mai multe echipe sunt pe urmele sale. Calcio24news.com scrie că nu mai puţin de 4 grupări sunt interesate de serviciile olandezului, ultima dintre ele fiind Sivasspor, scrie digisport.ro.

În afara formaţiei din Turcia, Panathinaikos (Grecia), Ludogorets (Bulgaria) şi Dinamo Zagreb (Croaţia) vor să facă o ofertă pentru Breeveld, care în iarnă va intra în ultimele 6 luni de contract. Deşi nu a avut un sezon prea strălucit în Ghencea, fotbalistul de 28 de ani este titular de drept şi este considerat "unul dintre jucătorii despre care se vorbeşte cel mai mult pe piaţa europeană".

 

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Mirel Radoi echipă