MENIU

Veste proastă pentru Michael Schumacher. Familia lui i-a vândut o proprietate de suflet

Michael Schumacher, CALVARUL CONTINUĂ. Consecinţele nebănuite ale accidentului

Casa de vacanţă a lui Michael Schumacher, din zona muntoasă a Norvegiei, achiziţionată de cel mai titrat pilot din Formula 1 la jumătatea anilor '90, are de luni un nou prorpietar: a fost vândută pentru suma de 2,9 milioane de dolari (22 milioane de coroane norvegiene), la trei luni după scoaterea pe piaţă.

"A fost refugiul lui Michael Schumacher în faţa urmăririi constante a presei, de-a lungul vieţii", a descris proprietatea din Trysil, Petter Birkrem, oficialul firmei care a intermediat vânzarea, pentru publicaţia norvegiană DN.

Vânzarea fost catalogată drept "succes total" de către Birkrem, cel care a vorbit pentru DN despre toate măsurile luate pentru a se evita o vânătoare de ştiri şi detalii despre viaţa septuplului campion mondial al Formulei 1: în oferta oficială şi prezentarea casei nu a inclusă nici o fotografie de interior a cabanei, iar clienţii ajunşi în faza de a vizita proprietatea au fost verificaţi la sânge, pentru ca agenţia imobiliară să fie sigură că interesul arătat vizavi de cabană este real.

Mai mult, aparatele de fotografiat şi telefoanele potenţialilor cumpărători au fost confiscate înainte de startul turului. "Cumpărătorii au fost daţi pe spate şi au avut acel sentiment de de cum au intrat în cabană", a dat asigurări Birkrem, scrie prosport.ro.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher Formula 1