MENIU

Veste de ultimă oră despre Maria Şarapova. Ce au decis organizatorii de la US Open

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova a primit un wildcard la turneul de Mare Şlem de la US Open, competiţie care va avea loc în perioada 28 august - 10 septembrie.

Câştigătoare a turneului de la US Open în 2006, Şarapova se va afla pentru prima dată pe tabloul principal al unei competiţii de Mare Şlem la 18 luni de la suspendarea primită pentru dopaj, care s-a sfârşit în luna aprilie. Maria Şarapova este una dintre cele şapte beneficiare de wildcard la competiţia din Statele Unite ale Americii, alături de Ashley Kratzer, Sofia Kenin, Brianne Minor, Kayla Day, Taylor Townsend şi Amandine Hesse, conform Mediafax.

Ultima prezenţă a Şarapovei la turneul de la US Open s-a înregistrat la ediţia din 2014, când a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki, în faza 16-imilor de finală. Maria Şarapova nu va participa la turneul de la Cincinnati, la care primise de asemenea un wildcard, din cauza unei accidentări la mâna stângă.

După expirarea suspendării pentru dopaj, Maria Şarapova a participat la turneele de la Stuttgart (semifinale), Madrid (turul doi), Roma (turul doi) şi Stanford (turul doi).

Mai multe articole despre:
Maria Şarapova US Open