MENIU

Veste cumplită: un celebru sportiv a anunţat că are cancer la prostată

Fostul wrestler canadian Bret Hart a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

Sportivul în vârstă de 58 de ani a dat vestea prin intermediul reţelelor de socializare, unde a postat un mesaj cutremurător.

"Am avut o viaţă palpitantă şi am supravieţuit multor lupte. Acum, mă aflu în faţa celei mai dificile lupte. Cu ezitare şi teamă, mărturisesc în mod deschis că mă aflu în luptă cu cancerul la prostată. În următoarele zile voi face o operaţie, în speranţa că voi scăpa de această povară pentru totdeauna", a scris Bret Hart.

"În urmă cu un an, am văzut un tânăr curajos, pe nume Whesley, cum a luptat cu cancerul la creier până la final. Dacă aş avea măcar o fărâmă din curajul lui pentru a înfrunta neînfricat drumul greu pe care îl am în faţă, voi mărşălui prin acest destin cu spiritul lui cântându-mi în urechi. (...) Dragostea este arma mea şi am atât de multă în jurul meu tot timpul, fapt pentru care mă simt cu adevărat binecuvântat şi recunoscător pentru eternitate. Copiii mei, nepoţii şi iubita mea soţie, Steph, au fost tot timpul alături de mine. Refuz  să pierd, nu voi renunţa niciodată şi voi câştiga lupta aceasta sau voi muri încercând", a adăugat el.

Fostul wrestler a mai avut probleme de sănătate şi în trecut, fapt ce a determinat, în 1999, şi retragerea sa din lumea sportivă, notează NBC News.