MENIU

Veste bună despre Simona Halep. Se întâmplă în luna mai

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Simona Halep, nr. 4 WTA, a confirmat participarea la a treia ediție a turneului Tie Breaks Ten, care va precede Mutua Madrid Open 2017, alături de Maria Șarapova (Rusia) și Garbine Muguruza (Spania).

Turneul, care se va desfășura pe 4 mai în sistem eliminatoriu, atât la băieți, cât și la fete, cuprinde meciuri care se dispută sub forma unui tie-break până la zece, în loc de șapte, cum este uzual în circuitele profesioniste, potrivit Agerpres.ro.

''Tie-break-urile sunt mereu intense și, cu jucători de asemenea calitate ca în Tie Breaks Ten, cred că va fi o noapte de neuitat la Madrid'', a declarat Halep, campioana en titre a turneului iberic organizat de Ion Țiriac.

Vor participa câte 5 jucători atât la masculin, cât și la feminin, iar premiile sunt de 500.000 dolari, împărțiți egal pentru fete și băieți. O sumă de 100.000 dolari va fi donată însă unor diverse acte de caritate.

La masculin au confirmat deja participarea bulgarul Grigor Dimitrov, spaniolul Feliciano Lopez și japonezul Kei Nishikori.

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep