MENIU

US OPEN 2015. Şansele României la titlul de Grand Slam. Ce spune preşedintele FRT

US OPEN 2015. George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a declarat vineri, la Centrul Național de Tenis, că țara noastră va avea cel puțin doi reprezentanți în finalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

US OPEN 2015. ''România va avea cel puțin doi reprezentanți în două finale la US Open. Vă rog să nu mă întrebați cine, cu siguranță, țara noastră va avea un reprezentant la simplu și unul la dublu în turneul american'', a spus George Cosac pentru AGERPRES.

În continuare, președintele FRT a declarat: ''În primul rând vreau să o felicit pe Irina Begu pentru cei 25 de ani împliniți chiar miercuri. Este o vârstă superbă, îi doresc să își îndeplinească toate visurile. În continuare, sunt sigur că o să își pună în valoare potențialul, pentru că are un potențial deosebit. A avut un an de excepție, a intrat în primele 30 de jucătoare ale lumii. Sunt convins că este într-o continuă ascensiune. Mai sunt sigur că va face parte din echipe României la Cupa Federației, care în luna februarie, 2016, va juca împotriva echipei Cehiei. Să nu uităm că Cehia este câștigătoarea ultimelor două ediții în această competiție, și mai este și finalista din acest an, cu șanse bune de a câștiga din nou. Deci, numai lucruri de bine''.

Mai multe articole despre:
Tenis US Open grand slam US OPEN 2015