MENIU

UPDATE - Simona Halep s-a răzgândit în privinţa Turneului Campioanelor. Ce a spus azi sportiva

După ce presa internaţională a speculat ieri că jucătoarea noastră de tenis ar putea să nu participe la Turneul Campioanelor, din cauză că nu a confirmat oficial participarea la această competiţie, azi Simona Halep a înlăturat toate zvonurile.

"Mă simt foarte bine, m-am recuperat, am făcut tratament zilnic, ceea ce mi-a prins foarte bine și acum m-am antrenat full, nu am avut dureri, sunt pregătită și aștept cu nerăbdare să ajung acolo, să particip la Turneul Campioanelor. Am emoții normale pentru că merg la un turneu și am emotii întotdeauna, dar sunt emoții pozitive, mi-am dorit foarte mult anul acesta să ajung la acest turneu, așa că voi încerca să mă bucur total pentru participarea mea acolo și să dau tot ce pot" a declarat Halep, numărul 3 WTA.

"Pentru mine nu este o chestiune foarte importantă locul pe care mă aflu în clasament, imi place doar să joc, să câștig meciuri cât mai multe și să câștig și titluri dacă se poate. Clasamentul nu cred că va conta atât de mult cât contează jocul pe care îl faci în timpul unui meci și ce poți să faci la un anumit turneu", a încheiat Halep, potrivit digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Halep Halep WTA halep turneul campioanelor