MENIU

Un fotbalist important a provocat un accident de circulaţie, apoi a fugit de la locul faptei

Fotbalistul Raphael Guerreiro, de la echipa germană de fotbal Borussia Dortmund, campion european cu naţionala Portugaliei anul trecut, a fost condamnat, miercuri, în apel, de tribunalul din Dortmund la o amendă de 90.000 de euro pentru fugă de la locul unui accident rutier fără victime pe care l-a produs.

Guerreiro, care va trebui să verse suma de 90.000 euro unor asociaţii caritabile, a fost condamnat cu suspendare şi a primit şi o amendă administrativă de aceeaşi valoare, conform Agerpres.

În noiembrie 2016, fostul jucător al formaţiei Lorient nu a dat prioritate şi a lovit un alt autovehicul cu automobilul său Porsche 911 Turbo.

După ce a constatat pagubele făcute, jucătorul de bandă stânga a fugit de la locul accidentului, potrivit tribunalului. Mai târziu, Guerreiro s-a prezentat la un comisariat de poliţie şi a recunoscut implicarea sa în accident.

Lusitanul a fost condamnat în primă instanţă la plata unei amenzi de 120.000 de euro, respectiv 40 de zile de muncă în folosul comunităţii în valoare de 3.000 de euro pe zi, dar Guerreiro a făcut apel.

Mai multe articole despre:
accident Raphael Guerreiro