MENIU

Un băiețel l-a invitat pe Hagi la ziua sa de naștere. Ce-a urmat este emoționant

În octombrie 2017, la conferinţa de presă de la finalul meciului FC Viitorul - CFR Cluj 1-0, un băieţel de şapte ani, Andrei Teodorescu, fan înfocat al echipei constănţene, a avut un scurt dialog cu Gică Hagi, invitându-l la ziua sa de naştere, care a fost pe 18 ianuarie.

Hagi a spus la acel moment că în ianuarie 2018 va fi în străinătate, în cantonament cu Viitorul, dar i-a întors invitaţia puştiului, adică să vină el alături de echipă.

Băieţelul nu a putut ajunge însă în cantonamentul din Antalya, dar tot a avut parte de o mare bucurie la împlinirea vârstei de opt ani.

"Regele" nu l-a uitat pe copil. Astfel, Constantin Stamate, vicepreşedinte la FC Viitorul, a fost trimis acasă la familia Teodorescu, ducându-i lui Andrei cadouri din partea lui Gică Hagi, constând în materiale promoţionale cu însemnele FC Viitorul şi o minge, toate cu semnătura lui Hagi.

"Andrei s-a bucurat foarte mult că cei de la FC Viitorul nu l-au uitat", a spus mama puştiului, Loredana Teodorescu, potrivit ziuadeconstanta.ro.

Mai multe articole despre:
aniversare gest Gică Hagi FC Viitorul