MENIU

Un apropiat al Stelei a dezvăluit ce a decis Gabi Tamaş în privinţa băuturii

Preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, a vorbit despre unul dintre cele mai controversate transferuri ale roş-albaştrilor din această iarnă, Gabi Tamaş.

După cinci luni scurse de la momentul în care a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, Gabi Tamaş se pregăteşte să debuteze în tricoul roş-albastru. Chiar dacă şi-a încheiat perioada de reabilitare şi de pregătire fizică în finalul stagiului din Antalya, iar antrenorul Gâlcă nu l-a forţat în niciun amical, mutarea sa la FCSB naşte polemici mai ales din cauza comportamentului jucătorului, un cunoscut admirator al licorilor bahice. Totuşi, preşedintele Păunescu ţine să-i liniştească pe fanii "roş-albaştrilor":

"Tamaş nu a făcut niciun tratament specific, însă a renunţat la viciul băuturii. Şi-a dat seama că este un jucător valoros şi că ar fi cumplit să devină un ratat. Nu e un jucător terminat, ba din contră. S-a pregătit excelent şi are ambiţie, astfel că am convingerea că va reveni la forma care l-a consacrat", a spus Viorel Punescu pentru ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua Tamaş