MENIU

Ultima şansă! Mutu vrea la Euro 2016 şi ţinteşte o revenire în Liga 1

<p>Adrian Mutu</p>

Calificată direct la turneul final din Franţa, naţionala României a început pregătirile pentru Euro 2016. Tricolorii vor juca un prim amical de lux, în compania Italiei, pe 17 noiembrie, de la 21:45, la Bologna. FRF a anunţat ieri perfectarea unei noi partide de pregătire contra unui nume mare al fotbalului mondial, Spania.

Selecţionerul a anunţat că până la Euro îşi doreşte 6 amicale contra unor echipe puternice, în care va avea ocazia să vadă la lucru mai mulţi fotbalişti. În calculele lui Anghel Iordănescu ar putea intra şi Adrian Mutu. Cu o singură condiţie, însă: atacantul care va împlini 37 de ani în ianuarie să joace şi să o facă bine, scrie digisport.ro.

Actualmente la Pune City, "Briliantul" a bifat doar cinci meciuri în Superliga din India, reuşind un gol şi o pasă de gol. El a afirmat în repetate rânduri că vrea să revină în sânul echipei naţionale, iar acum vrea să-şi joace ultima carte la Euro 2016. Unul dintre ţelurile lui Mutu este locul 1 în topul golgheterilor all-time ai României. În acest clasament, atacantul lui Pune City se află la egalitate cu Gică Hagi (35 de goluri).

Mai multe articole despre:
Liga 1 Adrian Mutu EURO 2016