MENIU

TULBURĂTOR - Soţia lui Neşu s-a schimbat RADICAL după divorţ. Cum arată acum? FOTO

Maria, fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu, lasă impresia că vrea să uite viaţa pe care a petrecut-o alături de ex-jucător. 

Femeia a realizat o şedinţă-foto pentru o prietenă. Maria apare precum un foto-model profesionist, machiată şi cu atitudine.

Aflat în continuare în scaunul cu rotile, după ce a rămas paralizat de la gât în joc, ca urmare a unei accidentări suferite la antrenamentul lui Utrecht, Neşu s-a retras la o mănăstire, potrivit cancan.ro.

Transportat de urgență la spital, Neșu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat. În următoarele luni, Neșu a reînceput să vorbească, apoi a început recuperarea medicală și și-a recâștigat parțial controlul asupra brațului drept.

Pe 18 ianuarie 2012, a susținut prima sa conferință de presă de după accident, când a anunțat că va înființa o fundație care să ajute copiii români cu dizabilități.Din 8 februarie 2012 el a început să-și miște și mâna stângă.

Începând cu luna mai a aceluiași an, a plecat în Statele Unite ale Americii la o clinică de fizioterapie din statul California, unde recuperarea sa a continuat, el reușind să recapete din ce în ce mai mult control asupra ambelor mâini.