MENIU

Trimis de Dinamo să se antreneze singur, Bilinski a surprins cu declaraţiile la adresa patronului

Atacantul polonez al lui Dinamo a intrat în dizgraţia patronului Ionuţ Negoiţă, din mai multe motive. Salariu mare, precum şi forma slabă a lui Bilinski din sezonul recent încheiat sunt câteva dintre ele.

Jucătorul a fost trimis de conducere să se pregătească de unul singur în cantonamentul de la Săftica, în timp ce echipa se află în cantonament în Italia, însă nu s-a supărat din cauza acestei situaţii. Ba, mai mult, Bilinski este de-acord şi cu o reducerea de salariu.

"Bineînțeles că voi accepta o diminuare a salariului, dacă patronul va propune asta. De multe ori nu am jucat rău, dar nu am avut norocul să înscriu. Dacă o să joc și o să marchez, atunci am șanse mari să ajung la echipa națională.

Mai am un an de contract și imi doresc să rămân la Dinamo, pentru că, atât eu, cât și familia mea, ne simțim bine aici. Vreau să rămân la Dinamo, să mă lupt pentru ceva, dar dacă voi continua să mă pregătesc separat, atunci mă văd obligat să plec la o altă echipă. Nu sunt un jucător tânăr și trebuie să mă gândesc și la viitorul meu", a spus Bilinski la Digisport.

Mai multe articole despre:
kamil bilinski