MENIU

Transfer uimitor reuşit de Gică Hagi la Viitorul. A adus un jucător care a scris istorie în Spania

Gruparea FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, mijlocaş care în 2012, la vârsta de 16 ani şi 98 de zile, devenea cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei.

"E oficial. Fabrice Olinga a fost transferat la FCV", anunţă gruparea condusă de Gheorghe Hagi într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook unde mijlocaşul apare într-o fotografie alături de team manager-ul Costin Mega.

Fabrice Olinga, acum în vârstă de 18 ani, s-a aflat în proprietatea clubului Malaga din Primera Division între 2012 şi 2014. La 18 august 2012 el a devenit, la vârsta de 16 ani şi 98 de zile, cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei, el înscriind pentru Malaga în meciul din deplasare cu Celta Vigo, scor 1-0.

Din ianuarie 2014, mijlocaşul a mai evoluat în Belgia, la Zulte Waregem, şi ultima oară în Cipru, la Apollon Limassol (Cipru), formaţie condusă de Ioan Andone.

Fabrice Olinga are opt selecţii la echipa naţională a Camerunului, el aflându-se în lotul acesteia la Cupa Mondială din 2014.

Mai multe articole despre:
Gică Hagi Viitorul