MENIU

Transfer important în fotbalul românesc. Rotariu a semnat cu o echipă mare din Europa

Dorin Rotariu

Atacantul lui Dinamo, Dorin Rotariu, a semnat cu o echipă importantă din Europa. Internaţionalul de 21 de ani a fost vândut la Club Brugge.

Transferul s-a făcut contra sumei de 2,2 milioane de euro.

Inițial, o parte a presei belgiene a relatat marți despre un posibil transfer al lui Andrei Ivan (CS Universitatea Craiova) la FC Bruges.

Rotariu continuă seria transferurilor fotbaliștilor români în campionatul Belgiei, după ce Alex Chipciu și Nicolae Stanciu au plecat anul trecut la Anderlecht, iar Răzvan Marin s-a transferat recent la Standard Liege. Rotariu nu este primul român care joacă la FC Bruges, anterior evoluând pentru echipa ''Blauw-Zwart'' fostul internațional român Alin Stoica (2002-2005).

Dinamo s-a despărțit în această iarnă de Harlem Gnohere (Steaua), de Valentin Lazăr (Al-Sailyia/Qatar) și Dorin Rotariu (FC Bruges).

În clasamentul campionatului belgian, pe primul loc se află Club Brugge KV (numele flamand al echipei), cu 49 puncte, urmată de Anderlecht, 48 p, SV Zulte Waregem, 46 p, etc. Standard Liege (echipa lui Răzvan Marin) este pe 9, cu 33 p, iar Royal Excel Mouscron (echipă antrenată de Mircea Rednic la care joacă fundașul Cristian Manea) ocupă ultimul loc, 16, cu 18 puncte.

Mai multe articole despre:
Dorin Rotariu