MENIU

Tragedie pentru un sportiv român. Fiul lui a murit într-un accident auto

Fiul lui Mihai Câmpeanu, multiplu campion naţional în cursele de viteză în coastă, a decedat într-un accident de maşină care a avut loc pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad. Soţia sa ajuns în stare gravă la spital.

Tragedia s-a petrecut după ce Mihăiţă Câmpeanu, 28 de ani, a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens şi a lovit un autotractor, pe şoseaua Deva – Brad, în Fornădia.

“În jurul orei 21:00, un bărbat de 28 de ani, din Brad, care conducea un autoturism pe DN 76, dinspre Deva spre Brad, în afara localităţii Fornădia, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotractor, ce era condus de un bărbat de 44 ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, rănirea gravă a unei femei de 25 ani, din municipiul Brad, pasageră în autoturism, precum şi rănirea uşoară a conducătorului autotractorului”, a informat Bogdan Niţu, citat de adevărul.ro.

Mai multe articole despre:
accident auto a murit