MENIU

Teorie interesantă despre Simona Halep: "Prin falsa ei ascensiune, ne-a păcălit". Cine o spune

Jurnalistul Adrian Georgescu a scris un comentariu interesant despre ascensiunea Simonei Halep:  Există un reproș fundamental ce i se aduce astăzi Simonei Halep. Anume, că locul secund pe care-l ocupă în prezent în Topul WTA ar fi unul mincinos, fiind obținut ca urmare a unei conjuncturi favorabile. Ca urmare: 1. prin falsa ei ascensiune, ne-a păcălit. 2. Nu-i meritul ei că a ajuns acolo, ci vina ei că, la un moment dat, va cădea de-acolo.

Uităm însă că în sport multe țin de conjuncturile momentului. De pildă, Agassi, marele Andre Agassi, ajunsese în 1997 pe locul 140 în Topul ATP. În 2002, era din nou pe poziția secundă și ultimii ani ai carierei sale au fost cu-adevărat fascinanți.

Odată cu ieșirea din formă a sportivului național, începe însă frumoasa poveste de succes a prezicătorului anonim. Există oameni care, din fotoliu, sunt mai rapizi în formularea unei analize decât a fost vreodată Ayrton Senna pe pistă și sar mult mai sus decât Serghei Bubka, prăjina rămânându-le mult sub nas.

Citiţi restul aici: Campioni la “V-am spus eu”

Mai multe articole despre:
Halep Halep WTA halep turneul campioanelor