MENIU

Tehnicianul unei echipe din Liga 1 nu s-a prezentat miercuri la antrenament

O colaborare care a început încurajator în această iarnă pare să se apropie de o încheiere abruptă. Dinamo a fost surclasată pe teren propriu în Cupa Ligii, iar conducerea și-a manifestat deja nemulțumirea față de jocul prestat de "câinii roșii".

Vizibil enervat de prestația echipei, finanțatorul Ionuț Negoiță nici nu a așteptat finalul de meci pentru a pleca de la stadion. În preajma minutului 70 s-a ridicat de la tribuna oficială și a părăsit arena val-vârtej, fără să ofere declarații. Unele surse susțin că afaceristul plănuiește deja înlocuirea lui Teja, dar fără să aibă o variantă concretă la îndemână, deoarece proiectul demarat alături de noul antrenor ar trebui să fie unul de lungă durată. Printre variantele de înlocuire vehiculate sunt numele lui Flavius Stoican, Adrian Mihalcea și Petre Grigoraș, scrie digisport.ro.

Mihai Teja nu s-a prezentat miercuri la antrenamentul lui Dinamo! Ședința de pregătire a fost condusă de secunzii săi, Ilie Alexe și Dragoș Radu. Sunt semnale puternice că actualul tehnician va fi schimbat.

Mai multe articole despre:
Dinamo mihai teja