MENIU

Surpriză! Marius Lăcătuş anunţă din ce ligă va începe CSA Steaua. Ce spune de Gigi Becali

Coordonator tehnic la Steaua Armatei, Marius Lăcătuş anunţă că formaţia CSA nu va începe din Liga a V-a, ci a IV-a, chiar dacă este o formaţie nou-înfiinţată.

Lăcătuș e convins că noua echipă a Armatei va evolua în Liga a IV-a dacă va îndeplini anumite criterii.

"Important pentru mine și suporteri este să începem munca. Dacă domnul Chivorchian se pricepe așa de bine, să-și dea el cu parerea. Eu am mai spus. Dacă vom îndeplini criteriile necesare pentru a juca în liga a 4-a, vom juca în liga a 4-a. Cred că la criterii intră palmaresul, tradiția, baza sportivă, mai multe lucruri. Există un text de regulament, nu cred că ar risca cineva să facă loc echipei într-o ligă în care nu corespunde", a declarat Lăcătuş la Digisport.

Becali a declarat că are de gând să cumpere formația Metaloglobus, din Liga a 3-a. Marius Lăcătuş a reacţionat:

"Nu am nicio problemă cu el, cel puțin din partea mea. Nu prea cred eu în lucrurile astea (n.r. Gigi Becali vrea să cumpere Metaloglobus). Voi chiar credeți așa ceva vreodată? Probabil are sfătuitori buni și de aia a luat această hotărâre, dar eu nu cred asta. Viitorul echipei (n.r. patronate de Gigi Beali) depinde în cea mai mare măsura de deciziile din aceste procese și în cea mai mare ce vrea să facă Gig Becali în continuare. Daca mai e dispus să sponsorizeze, să țină echipa sau nu. Nu cred totuși că va renunța foarte ușor", a mai zis Lăcătuș pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
Lăcătuş