MENIU

Surpriză la finalul meciului Steaua - Botoşani 2-0. Gigi Becali, despre viitorul antrenor

<p>Gigi Becali</p>

Steaua a învins Botoşani cu 2-0 şi a devenit favorită la titlu. Roş-albaştrii au două puncte în fruntea clasamentului, cu o etapă înainte de final. ASA Tg. Mureş a pierdut la Astra, 1-3, şi are nevoie ca Steaua să se încurce la Iaşi.

Chiar dacă trupa lui Gigi Becali poate lua campionatul, patronul îl va schimba pe Costel Gâlcă, actualul tehnician, cu Mirel Rădoi, finul său. Latifundiarul şi-a anunţat finul că va antrena Steaua la telefon, chiar în timpul interviurilor de după meci.

"Finule, hai că te sun eu mai târziu, în cinci minute. Hai că o să antrenezi Steaua în Liga Campionilor!", a spus Becali, semn că la celălalt capăt al firului se afla finul său, Mirel Rădoi, conform digisport.ro.

"Patronul mi-a zis azi că vine Rădoi. Că a vorbit și cu Olăroiu și l-a ales pe el. Mi-au ieșit mai multe fire de păr alb de când sunt la Steaua, asta în mod cert. Mă bucur pentru Rădoi, el este stelist adevărat. Sper ca într-o zi să mă întorc la Steaua", a spus Gâlcă.

Rădoi (34 de ani) a devenit liber de contract de curând, după despărțirea de Al Arabi. Încă nu a făcut școala de antrenori, astfel că nu ar putea fi "principal" de unul singur. În acest scop, finanțatorul stelist Gigi Becali îl va instala pe Massimo Pedrazzini, un alt fin al său, deținător al licenței Pro. Rădoi și italianul au colaborat în trecut la gruparea roș-albastră, când primul era jucător, iar cel din urmă era secund sau antrenor interimar.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Rădoi costel gâlcă