MENIU

Supercupa României. Steaua - ASA Târgu Mureș: Campioana va juca în noul său echipament

Mirel Rădoi

Supercupa României. Steaua va prezenta, în premieră, noul său echipament pentru sezonul 2015-2016 la meciul din Supercupa României 2015, disputat miercuri, de la ora 21.00, la Constanța.

Supercupa României. Fanii steliști vor avea o surpriză la meciul Steaua - ASA Târgu Mureș, campioana României urmând să prezinte un echipament complet nou. Steaua va renunța la dungile verticale, care au făcut ca echipamentul său să semene cu cel al Barcelonei, conform Prosport.

Echipamentul pentru 2015-2016 va fi unul complet roșu, cu anumite părți colorate în albastru. Steaua a mai folosit un tricou roșu, dar cu șort albastru, în perioada în care actualul antrenor Mirel Rădoi era căpitanul echipei.

Echipamentul Stelei va semăna cu cel pe care AS Roma l-a folosit în sezonul actual, cu excepția culorilor. Cel mai probabil albastrul va fi prezent doar în zona gulerului și a mânecilor.

Steaua și ASA Târgu Mureș se vor duela, miercuri, de la ora 21.00, pe stadionul Farul, din Constanța, în cea de a 17-a ediție a Supercupei României.