MENIU

Stupoare în tenis. O jucătoare aflată printre primele în lume e lesbiană.Se iubeşte tot c-o sportivă

O jucătoare importantă din circuitul WTA şi-a dezvăluit înclinaţiile sexuale. Belgianca Alison Van Uytvanck, numărul 50 mondial, a admis într-un interviu acordat recent că este lesbiană, dar și că vrea să se mute împreună cu actuala ei iubită. Jucătoarea de tenis are și un mesaj clar de transmis întregii lumi.

Alison Van Uytvanck s-a implicat într-o relaţie c-o altă jucătoare de tenis, Greet Minnen (20 de ani). Begianca a recunoscut că după această declaraţie nu va mei resimţi nicio presiune şi că se va putea concentra doar la joc.

"În curând ne vom muta împreună. Ne simțim foarte fericite împreună și asta este ceea ce vrem să arătăm lumii. Nimeni nu trebuie să se justifice în fața lumii de ce este lesbiană sau homosexual, nu este ca și cum ar fi o boală. Avem o relație foarte deschisă, iar părinții mei sunt mândri de acest lucru. Acest lucru a fost foarte important pentru noi pentru că sprijinul ne-a făcut să ne simțim mai bine. Nu găsesc că este un tabu, actuala mea relație mă face fericită.

Acum o să mă adresez copiilor și o să transmit un mesaj clar lumii: "fără agresiune"! Lumea trebuie să afle cu ce m-am confruntat în viață și ce dificultăți am întâpinat până să ajung să am noroc. Lumea trebuie să afle și să înțeleagă durerea pe care a trebuit să o suport”, a spus Alison Van Uytvanck, preluată de Digisport.

Mai multe articole despre:
lesbiană Alison Van Uytvanck