MENIU

Steaua vrea patru jucători de la Astra. Nume surprinzătoare apar pe listă

Steaua a făcut o ofertă pentru patru jucători de la Astra: Valerică Găman, Denis Alibec, Gabriel Enache şi Junior Morais.

Conform DigiSport, Steaua a deschis negocierile pentru nu mai puţin de patru jucători de la Astra. Cu excepţia lui Enache, aceştia ar urma să acopere posturile unde echipa a suferit în sezonul acesta: fundaş central, fundaş stânga şi atacant. Dintre cei patru, Găman este în cea mai favorabilă situaţie pentru Steaua, deoarece jucătorul intră de la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă. Caz în care Astra s-ar mulţumi cu o sumă mai mică de transfer.

Cine sunt cei patru jucători doriţi de Laurenţiu Reghecampf:

Valerică Găman - are 26 de ani, este fundaş central şi are 11 selecţii la naţionala României. A fost lansat de Universitatea Craiova şi acum este cotat la 1,5 milioane de euro

Denis Albec - 24 de ani, atacant, cotat la 1,3 milioane de euro. Plecat de la Farul la Inter la doar 18 ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1, dar şi printre cei mai dificili. A mai fost dorit de Steaua şi în vară, alături de De Amorim, dar atunci nu s-au înţeles la bani.

Gabriel Enache - poate juca pe toată banda dreaptă, inclusiv pe postul de fundaş lateral. Are 25 de ani, este cotat la două milioane de euro şu a fost selecţionat de trei ori la naţionala României. În acest sezon a dat două goluri şi şase assit-uri în 28 de apariţii

Junior Morais - joacă la Astra din ianuarie 2011 şi este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din lotul lui Marius Şumudică. Are 29 de ani şi este cotat la 2,5 milioane de euro.