MENIU

STEAUA, transfer de aproape 7 milioane de euro

Valeriu Argăseală

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că fundaşul Florin Gardoş a fost transferat la gruparea engleză Southampton, campioana României urmând să primească 6,8 milioane de euro.

"Gardoş a plecat azi dimineaţă, avea în mână contractul semnat între cluburi, au bătut palma, a semnat cu englezii. Contractul nostru este semnat şi de ei în original. De azi e jucătorul lui Southampton. Negocierile s-au terminat, problema a fost doar că trebuia să meargă acolo. L-au mai testat de dimineaţă şi la ora asta a semnat contractul. Ei sunt foarte mulţumiţi de modul în care au colaborat cu noi. Florin a fost dorit de Ronald Koeman şi el şi-a dorit să ajungă Premier League. Pentru Steaua suma primită a fost în jur de 6,8 milioane de euro. Este o sumă care se supune regulamentului internaţional, din care trebuie reţinută suma pentru mecanismul de solidaritate", a spus Argăseală la Digi Sport.

În urma acestui transfer, Florin Gardoş a devenit al doilea jucător român care evoluează la Southampton, după Dan Petrescu, în perioada 2001/2002.

Mai multe articole despre:
Steaua transfer Florin Gardoş