MENIU

Steaua - Sparta Praga, astăzi, la ora 21. Care este sunt cotele de pariuri şi primul 11

Steaua Bucureşti începe marţi seară aventura în Europa de anul acesta. Meciul cu Sparta Praga, disputat de români în deplasare, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi transmis în direct de Pro TV, marţi, de la ora 21.00.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf nu a impresionat în amicalele disputate în această vară şi porneşte cu şansa a doua în viziunea caselor de pariuri. Ba mai mult, antrenorul roş-albastru se confruntă cu mai multe probleme, după ce în locul lui Varela n-a fost adus niciun fundaş central, iar Hamroun a fost exclus din lot. Steaua are o cotă la victorie de aproximativ 6,50.

Chiar dacă situaţia nu este prea roz, Reghecampf este foarte optimist. „Am mare încredere în jucătorii pe care i-am adus”, referindu-se la  Golubovic, Aganovic şi Achim care au toate şansele să joace din primul minut.

În cazul în care va trece de acest tur, dar va fi eliminată în play-off, fosta campioană a României va intra în grupele Europa League şi va avea bonusuri garantate de 6 milioane de euro.

Dacă însă nu va trece de Sparta Praga, Steaua va merge în play-off-ul Europa League şi, în cazul în care va intra în grupe, în conturile sale va intra un bonus de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă vor reuşi surpriza şi se vor califica în grupele Ligii, bonusul garantat va fi de 14,4 milioane de euro. În aceste sume nu au fost incluse bonusurile pentru puncte în faza grupelor, marketpoll-ul sau banii din bilete - care sunt venituri variabile, scrie Prosport.ro.

Iată echipa probabilă a Stelei:

probabilă a Stelei: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Pintilii, Achim - Adi Popa, Stanciu, Aganovic - Golubovic

Mai multe articole despre:
Steaua Bucureşti steaua - Sparta Praga