MENIU

Imagini nedifuzate | Steaua - Rapid, Cupa UEFA 2006 | Realitatea.net face publice secvenţe inedite

<p>Intalnirea Traian Basescu - Gigi Becali, de la Golden Blitz, dupa meciul Steaua - Rapid din Cupa UEFFA 2006. Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Intalnirea Traian Basescu - Gigi Becali, de la Golden Blitz, dupa meciul Steaua - Rapid din Cupa UEFFA 2006. Foto: Cristian Otopeanu</p>

Exclusiv online | La 12 ani de la celebrul meci Steaua - Rapid 0-0 din Cupa UEFA, transmis de Realitatea TV, la finalul căruia echipa antrenată în acel moment de Cosmin Olăroiu s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA, www.realitatea.net scoate la lumină imagini inedite, nedifuzate până acum, filmate de jurnalistul realitatea.net Cristian Otopeanu, pe atunci la Gazeta Sporturilor. Secvențele video au fost păstrate în arhiva jurnalistului, care acum le scoate la lumină pentru prima oară (vezi video mai jos!)

Pe 6 aprilie 2006, Realitatea TV transmitea un meci fabulos, care avea să intre în istoria fotbalului românesc: duelul decisiv Steaua - Rapid, contând pentru sferturile de finală din Cupa UEFA, manşa secundă. Adică cea mai importantă confruntare dintre cele două formaţii româneşti. În tur, pe stadionul din Giulești, scorul a fost 1-1, iar returul de pe fostul Stadion Național se anunța unul de foc. Și așa a și fost.

Aproximativ 40.000 de spectatori au asistat la un Steaua - Rapid încrâncenat, cu ocazii de ambele părți, dar fără goluri. Rezultatul a calificat-o pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA, aceasta fiind cea mai mare performanţă după Revoluţie a unei echipe româneşti. Calificarea echipei lui Gigi Becali a fost posibilă datorită golului marcat în tur, în deplasare.

Realitatea.net le oferă acum cititorilor, în premieră, un making of de la Steaua - Rapid 0-0, returul sferturilor de finală din Cupa UEFA 2006. Secvențele, care nu au mai fost difuzate niciodată, conțin un fragment din conferința lui Cosmin Olăroiu dinaintea partidei, imagini cu echipa Realitatea TV, imagini de la încălzire, duelul galeriilor, momentul în care cele două formaţii intră pe teren și bucuria roș-albaștrilor după calificarea în semifinalele Cupei UEFA. Vezi imaginile mai jos!

De asemenea, realitatea.net oferă și rezumatul amplu al acelui meci, în comentariul de la ora partidei, asigurat de Ovidiu Ioanițoaia și de Emanuel Terzian. Vezi imaginile mai jos!

 

Mai mult, site-ul Realitatea prezintă și două fotografii de la celebra întrevedere de la restaurantul Golden Blitz, dintre președintele de atunci al României, Traian Băsescu, și patronul Stelei, Gigi Becali, consumată la câteva ore după ce roş-albaştrii s-au calificat în penultimul act al Cupei UEFA. CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII!

 

Steaua - Rapid 0-0, returul sferturilor de finală din Cupa UEFA 2006

Cele două formaţii:

Steaua: Carlos - George Ogăraru, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Petre Marin ('79 Florin Lovin) - Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă, Sorin Paraschiv - Daniel Opriţa ('67 Mihai Neşu), Andrei Cristea (Daniel Bălan '90). Antrenor: Cosmin Olăroiu

Rapid: Dănuţ Coman - Marius Constantin, Vasile Maftei, Ionuţ Rada, Ionuţ Stancu - Nicolae Grigore, Valentin Bădoi, Constantin Stancu ('65 Emil Dică), Mugurel Buga ('77 Ciprian Vasilache)- Daniel Niculae, Viorel Moldovan ('70 Lucian Burdujan). Antrenor: Răzvan Lucescu