MENIU

Steaua. Rădoi a vorbit pentru prima dată de când a preluat campioana. Cum îl va "dribla" pe Becali

Antrenorul Stelei a susţinut, joi, prima conferinţă de presă de când a preluat banca tehnică a roş-albaştrilor. Până acum, Mirel Rădoi a evitat să discute cu presa, din cauza contestărilor ce au apărut la adresa lui, ca urmare a faptului că fostul internaţional pregăteşte echipa fără să deţină licenţa PRO de tehnician.

"Situaţia mea a fost înţeleasă greşit. Nu am spus niciodată că vreau să antrenez fără să am în posesie licenţă. A apărut această oportunitate. Nu există varianta să lipsesc în următoarele luni de la meciuri, dar nici nu pot începe cursurile de antrenorat.

Nu am făcut presiuni şi nu am apelat la nimeni să primesc această licenţă gratuit. Am considerat ca Massimo Pedrazzini are experinţă şi cunoaşte bine echipa. Deci putem spune că avem o oarecare experienţă", a spus Mirel Rădoi.

Antrenorul de 34 de ani al Stelei a vorbit şi despre cum îl va "dribla" pe Gigi Becali, în cazul în care acesta va suna pe bancă pentru a se implica în deciziile tehnico-tactice:

"Eu nu cred că s-a pus problema la Gigi să schimbe vreun jucător. Lui îi place să se laude. Eu nu cred că s-a implicat el în acest mod. Eu nu o să am telefonul la mine.

"Când am plecat din Qatar, am decis să-mi închei cariera de fotbalist. Eu cu Oli am lucrat mult timp impreună, dar asta nu înseamnă că voi încerca să îi copiez stilul. Fiecare tehnician are propria filozofie".

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Mirel Radoi