MENIU

Steaua, la un pas de dezastru. Remiză la Giurgiu și ASA e tot mai aproape

Steaua privește neputincioasă cum titlul cu numărul 26 e pe cale să-i scape printre degete. Pentru că avantajul consistent pe care îl avea în iarnă în fața urmăritoarelor s-a topit odată cu venirea primăverii, iar ASA Tîrgu Mureș a ajuns la doar două puncte distanță.

Iar din păcate, pentru steliști, campionatul mai durează. Aseară, la Giurgiu, în fața fostului ei antrenor Dorinel Munteanu, roș-albaștrii au jucat mai mult cu pase spre propria poartă, acolo unde Arlauskis a făcut miracole în fața Astrei. Totuși, primul sfert de oră a aparținut trupei lui Costel Gâlcă. Tamaș, Țucudean, Rusescu și Filip au avut golul în propriile picioare sau în fluierul arbitrului. Campionii l-au pierdut apoi pe Tănase care a ieșit accidentat și până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic.

După ieșirea de la cabine, giurgiuvenii au îndrăznit mai mult. Fatai, Florescu, De Amorim au fost vârfuri de lance, dar tabela a rămas neclintită. Neagu l-a întins serios pe Silviu Lung Jr, nou-intratul Gabi Iancu a tras și el pe lângă și atât. Steaua mai bifează un meci fără gol, iar fără gol, nu se câștigă meciuri. Și fără meciuri câștigate, nu se câștigă campionatul.

Mai multe articole despre:
Steaua ASA Tg. Mures