MENIU

STEAUA. Gâlcă explică de ce roş-albaştrii au fost la câteva secunde de un EŞEC în faţa lui Rio Ave

STEAUA. Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, joi, după remiza din meciul cu Rio Ave, scor 2-2, că jucătorii săi au fost dezavantajaţi de starea terenului, dar a precizat că formaţia sa trebuia să câştige.

STEAUA. "Ne-a dezavantajat terenul şi am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Ştiam că adversarul va ieşi la joc. Ne-au dat goluri din faze fixe pe care le-am făcut cadou. Nu cred că a fost penalti, a fost acordat uşor. Trebuia să câştigăm meciul mai devreme de acea fază, dar ne-a fost greu din cauza terenului. Jucătorii alunecau, mingea le fugea de la picior. Trebuia să câştigăm, dar nu am deschis mai deloc jocul pe margini. Trebuie să câştigăm în deplasare cu Aalborg, unde nu îi vom avea pe Prepeliţă şi Szukala. Va fi un meci decisiv cu Aalborg" , a spus Gâlcă.

STEAUA. Echipa Steaua Bucureşti a terminat, joi, în deplasare, scor 2-2 (1-0), cu formaţia portugheză Rio Ave, într-un meci din etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa.

STEAUA. Golurile gazdelor au fost marcate de Diego Lopes, în minutele 35 şi 77, al doilea din penalti, în timp ce pentru Steaua au înscris Keşeru '60 şi Filip '90+4.

Sursa: Mediafax

Mai multe articole despre:
Steaua