MENIU

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV, vineri. Mare SURPRIZĂ: "câinii", eliminaţi din Cupă de Mioveni

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. STEAUA va întâlni Dinamo vineri, ora 20:30, în direct la LOOK TV şi LIVE pe realitatea.net. Până atunci, roş-albaştrii vor evolua contra Iaşiului, marţi seară, în Cupa României. Şi Dinamo joacă marţi în competiţia knock-out, împotriva Mioveniului. LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. DINAMO a suferit un ŞOC imens chiar înaintea derby-ului cu STEAUA. "Câinii" au fost eliminaţi din Cupa României de CS Mioveni, o grupare din Liga a II-a.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Mioveniul o elimină şi pe Dinamo, după ce în turul precedent o scosese pe Astra Giurgiu, deţinătoarea Cupei României. Golul lui Ayza din minutul 23 a decis totul, iar fostul atacant al dinamoviştilor, Claudiu Niculescu, i-a scos pe câini din competiţie!

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

=======================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Altfel, STEAUA l-a pierdut în vară gratis pe Ciprian Tătăruşanu. Roş-albaştrii nu vor să se mai repete acest lucru şi cu Giedrius Arlauskis.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Impresarul jucătorului a dezvăluit că va veni în ţară pentru a negocia cu Valeriu Argăseală o eventuală prelungire a contractului.

“M-a sunat domnul Argăseală şi m-a rugat să vin în România pentru a purta o discuţie preliminară asupra situaţiei lui Arlauskis. Am răspuns pozitiv cererii, însă prelungirea contractului depinde de mai mulţi factori, potrivit gsp.ro.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV