MENIU

STEAUA-DINAMO. Declaraţie SURPRIZĂ a lui Reghecampf înainte de STEAUA-DINAMO

Laurenţiu Reghecampf

STEAUA-DINAMO, derby-ul României, se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, în Ghencea. Laurenţiu Reghecampf a susţinut, vineri, o conferinţă de presă, înainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO. Laurenţiu Reghecampf a declarat că STEAUA are un uşor avantaj în faţa lui DINAMO.

"Cred că va fi un meci STEAUA-DINAMO interesant, încerc să-mi aleg cât mai bine cuvintele. Ne dorim să câştigăm partida, sper să reuşim acest lucru. Cred că ambele echipe, STEAUA şi DINAMO, îşi vor dori să facă spectacol şi să câştige cele trei puncte. Nu avem nici o problemă cu jucătorii, toţi sunt apţi şi vom încerca să aliniem cea mai bună echipă. Este important să continuăm ce am început şi după meciul cu DINAMO. Le transmit jucătorilor că STEAUA-DINAMO e un meci cu o încărcătură specială, dar tot trei puncte sunt puse în joc. O să vedeţi pe teren ce se va întâmpla. Eu vă spun şi acum că, dacă ne uităm în clasament, dacă ne uităm pe ceea ce am realizat în ultimul an, putem fi favoriţi pe hârtie", a declarat Reghecampf.

Antrenorul celor de la STEAUA îl consideră pe Alexandru Tudor, cel care va oficia la STEAUA-DINAMO, un arbitru de certă valoare.

"Nu comentez despre cine ne arbitrează, nu cred că are vreo importanţă. Consider că Tudor este unul dintre cei mai buni arbitri. Nu ştiu cum se vor comporta cei de la DINAMO, dar nu cred că va conta tinereţea lor la un asemenea meci", a spus Lurenţiu Reghecampf înainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO se dispută, sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Ghencea.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Steaua Dinamo Laurentiu Reghecampf