MENIU

Astra - Steaua 2-0. Reacţia lui Mirel Rădoi după arbitrajul dezastruos de la Giurgiu

<p>Mirel Rădoi</p>

Astra Giurgiu a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), Steaua, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a Ligii I.

Arbitrul Sebastian Colţescu a anulat trei goluri marcate de Steaua, două în prima repriză şi unul în partea secundă. La primul gol reuşit de Papp, centralul a dictat fault în atac la fundaşul stelist asupra lui Junior Morais, la reuşita lui Popa a dictat poziţie de ofsaid la Hamroun, iar la golul înscris de Tade a fluierat din nou ofsaid.

"Pentru mine e clar că Steaua a câştigat, îi felicit pe băieţi. Nu vreau să comentez despre arbitraj, dar cred că ar trebui ca aceşti jucători, care sunt campionii României, care au câştigat trei trofee anul trecut, să fie respectaţi mai mult. Munca lor, primele lor de joc, salariile lor depind de aceste rezultate, dar, din păcate, pe unii nu-i interesează.

Când intri la pauză cu două goluri valabile anulate si un penalty refuzat, ce pot eu să le mai spun jucătorilor? Oricât încerci să-ţi păstrezi concentrarea, e greu, nu ai cum, cu aşa greşeli. Normal că jucătorii sunt afectaţi după această partidă, meritau să câştige şi prin prisma jocului", a declarat Rădoi, citat de digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi Liga 1 Steaua Astra